Licentie & Trainingsjaarkaart 2024

Om op het circuit van MC de Sproeier te mogen rijden is een geldige KNMV licentie verplicht.
Dit kan een Basis Sport licentie zijn, maar ook een KNMV (inter)nationale licentie of endurolicentie. MON licentiehouders kunnen helaas niet rijden op ons circuit.

Heb je nog geen licentie? Vraag deze dan aan via www.knmv.nl/licentieaanvraag.  Een uitgebreide handleiding is toegevoegd op dezelfde pagina. De licentie kan niet meer aangevraagd worden op de club als je komt trainen!

Het is tevens mogelijk om een daglicentie aan te vragen.

Trainingsjaarkaart 2024

Het lidmaatschap is omgezet naar een trainingsjaarkaart. Met deze trainingsjaarkaart kan je het gehele jaar tijdens openingsuren gratis trainen op het circuit van MC de Sproeier.

Je kan het formulier ingevuld en ondertekend meenemen als je komt trainen of inscannen en mailen naar inschrijvenmcdesproeier@gmail.com

Kosten voor een trainingsjaarkaart (ongeacht je cilinderinhoud):           € 135,–

AANMELDINGSFORMULIER TRAININGSJAARKAART 2024: (klik op onderstaande link, print formulier uit en vul het in):

Aanmeldingsformulier trainingsjaarkaart 2024

Alle rijders zonder trainingsjaarkaart betalen € 15,–  voor een losse training. De trainingen worden ingedeeld in drie groepen: klein, hobby en gevorderd. De indeling wordt gemaakt op basis van voorinschrijving. Iedere groep krijgt 20 minuten trainingstijd per uur.

Zodra het formulier volledig ingevuld en betaald is wordt de trainingsjaarkaart naar je toegestuurd of kan deze afgehaald worden in de kantine als je komt trainen.

Bankrekeningnummer: NL67 RABO0368651908 t.n.v. Mc de Sproeier. Vermeld hier bij aub je naam.