Licentie & Trainingsjaarkaart 2023

Om op het circuit van MC de Sproeier te mogen rijden is een geldige KNMV licentie verplicht.
Dit kan een Basis Sport licentie zijn, maar ook een KNMV (inter)nationale licentie of endurolicentie. MON licentiehouders kunnen helaas niet rijden op ons circuit.

Heb je nog geen licentie? Vraag deze dan aan via www.knmv.nl/licentieaanvraag.  Een uitgebreide handleiding is toegevoegd op dezelfde pagina. De licentie kan niet meer aangevraagd worden op de club als je komt trainen!

Daglicenties zijn helaas al niet meer aan te vragen vanaf 2021.

Trainingsjaarkaart 2023

Het lidmaatschap is omgezet naar een trainingsjaarkaart. Met deze trainingsjaarkaart kan je het gehele jaar tijdens openingsuren gratis trainen op het circuit van MC de Sproeier.

Je kan het formulier ingevuld en ondertekend meenemen als je komt trainen of inscannen en mailen naar inschrijvenmcdesproeier@gmail.com

Kosten voor een trainingsjaarkaart voor 50 en 65 cc motoren:           € 95,–

Kosten voor een trainingsjaarkaart voor motoren vanaf 85 cc            € 135,–

AANMELDINGSFORMULIER TRAININGSJAARKAART 2023: (klik op de link, print formulier uit en vul het in)2:

AANMELDINGSFORMULIER-TRAININGSJAARKAART-2023

Rijders zonder trainingsjaarkaart betalen € 15,–  voor een losse training voor motoren vanaf 85 cc.  50 en 65 cc betalen € 10,– voor een losse training.. Per uur zijn de laatste 20 minuten gereserveerd voor de 50 en 65 cc rijders en echte beginners. De 1e 40 minuten van het hele uur zijn voor motoren met een cylinder inhoud vanaf 85 cc.

Zodra het formulier volledig ingevuld en betaald is wordt de trainingsjaarkaart naar je toegestuurd of kan afgehaald worden in de kantine als je komt trainen.

Bankrekeningnr: NL67 RABO0368651908 tnv Mc de Sproeier. Vermeld hier bij aub je naam.