Wedstrijd 11 September

Zaterdag 11 September mogen we gelukkig weer een wedstrijd organiseren. Hiervoor gelden de volgende regels:

– Vooraf inschrijven door een mailtje te sturen naar inschrijvenmcdesproeier@gmail.com. Vermeld minimaal je naam, klasse, startnummer en transponder nummer en de naam / namen van je begeleider(s). Inschrijven kan tot woensdag 8 September 18 uur of tot een bepaalde klasse vol is . Deelnemen zonder transponder is ook mogelijk. Je komt dan alleen niet in de officiele uitslagen voor. Er zijn GEEN transponders te huur.
-Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 100 over alle klassen deze dag. Het kan dus zijn dat er klassen samengevoegd worden
– Geef ook aan wie je begeleider(s) is / zijn die dag. Deze noteren we voor het geval we hier controle op krijgen.
– De volgende klassen komen aan de start: 50 cc, 65 cc KW en GW, 85 cc KW en GW, 125 cc, 250 cc, 500 cc, Veteranen, Hobbyklasse. De hobbyklasse is bedoeld voor echte hobby rijders. Rijders die te snel rijden zullen overgeplaatst worden door de wedstrijdleiding. Dit kan zowel na de training als na de 1e manche. Schrijf dus in de juiste klasse in.
– Publiek is toegestaan, mits deze een vaste zitplaats hebben. We zullen proberen te zorgen voor zoveel mogelijk zitplaatsen . Maar je kan ook je eigen stoel meenemen.
– 1,5 meter afstand onderling moet altijd gewaarborgd blijven (mits niet uit zelfde gezin)
– Kantine zal geopend zijn deze dag. Neem je consumptie zoveel mogelijk mee naar de auto om deze daar te consumeren.

We hopen dat jullie hier aan mee willen werken zodat we een mooie crossdag kunnen organiseren.