Seizoen 2020

Op dit moment is het buiten op de baan nog steeds erg nat (helaas). Volg de Facebook pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de openingsmogelijkheden van het circuit.. We hopen in de maand Maart weer open te kunnen gaan voor training.

We gaan proberen op zaterdag 21 Maart 2020 het seizoen af te trappen met een 2- en 3 uurs cross.  De 2 uurs cross is bedoeld voor motoren met een cylinderinhoud van 50/65 of 85 cc.. De 3 uurs cross is bedoeld voor motoren met een cylinderinhoud vanaf 125 cc.

Opgeven kan je doen door een mail te sturen naar mcdesproeier@gmail.com. Vermeld daarin de namen van de teamleden en het transpondernummer waarmee je gaat rijden.. Een leuke teamnaam mag natuurlijk ook..

Daarnaast zullen we wedstrijden organiseren op 2e paasdag (maandag 13 april) en 2e pinksterdag (Maandag 1 Juni).  De 3e wedstrijd om het Open Zeeuws Kampioenschap wordt verreden op 3 Oktober.

Daarnaast staan er nog 2 trainingsdagen ingepland.. Te weten Zaterdag 2 Mei en 27 Juni.

Wil je op enige manier iets betekenen voor MC de Sproeier?  Stuur dan een mail naar Mcdesproeier@gmail.com en er zal contact met je worden opgenomen