Seizoen 2019

De kalendervergadering is inmiddels geweest. MC de Sproeier houdt open beker wedstrijden op de volgende data:

Zaterdag 6 April, Maandag 22 April (2e paasdag), Zaterdag 11 Mei, Maandag 10 Juni (2e Pinksterdag) incl MEVZ.

Zaterdag 14 September 3e wedstrijd voor het OZK en als het weer het toelaat op 9 November de 3 uurs cross.

 • Vanaf dit seizoen zullen we tijdens de trainingsuren iedere laatste 15 minuten van het hele uur openstellen voor training voor de 50 / 65  cc..  Het tarief voor een losse training met een 50 of 65 cc motor wordt dan ook bijgesteld naar € 7,50 (ipv 12,50) om zo tegemoet te komen aan de kortere trainingstijd. 50 en 65 cc rijders kunnen dan NIET in de overige 45 minuten van het hele uur meer mee trainen.
 • Tarieven voor losse trainingen moeten we helaas naar € 12,50 bijstellen.  Wedstrijd bijdrage blijft gelijk in 2019 (€ 15,–)
 • Pinnen is vanaf dit seizoen mogelijk. We hebben geinvesteerd in een pin automaat.
 • Bij voldoende animo op de wedstrijden wordt er ook weer een hobbyklasse verreden. Deze voor de echte hobbyrijders vanaf 125 cc zodat deze ook kennis kunnen maken met het wedstrijdgebeuren zonder tussen de ervaren wedstrijd rijders te moeten rijden. Rijd je te snel, zal je voor de volgende wedstrijd naar een andere klasse worden overgeplaatst (ter beoordeling bestuur)
 • Vlaggers dienen vanaf dit seizoen gecertificeerd en minimaal 16 jaar oud te zijn.  Bij het aanvragen van je licentie heb je een aantal vragen moeten beantwoorden.  Als je deze goed hebt beantwoord, ben je gecertificeerd. Voor rijders van 15 jaar of jonger wordt er gevraagd aan de ouders / begeleiders om te vlaggen.. Ook zij dienen het online certificaat te halen via de site van de KNMV
 • Trainingsjaarkaarten kunnen weer worden aangevraagd via de site (http://www.mcdesproeier.nl/licentie-lidmaatschap/).  De jaarkaart wordt opgestuurd als de betaling binnen is.  Hiermee kan je het gehele seizoen gratis komen trainen tijdens de openingsuren
 • We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met het prepareren van het circuit, assisteren op de wedstrijden etc.. Heb je hiervoor interesse, spreek dan 1 van de bestuursleden aan op trainingen of stuur een mail. We nemen dan zsm contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Of het circuit open kan / is, wordt via Facebook bekend gemaakt. (www.facebook.com/mcdesproeierwemeldinge) . Dit kunnen we niet altijd 2 dagen van te voren bekend maken, dus kijk altijd voor je vertrekt .
 • Denk aan het geluid van je motor.. Dit dient in orde te zijn om klachten van de omgeving te voorkomen
 • Het gebruik van flippers / tear off’s is VERBODEN.. Ook niet om je brillenglas te beschermen
 • Er is een nieuw mailadres beschikbaar voor vragen of opmerkingen: mcdesproeier@gmail.com

Tot op het circuit aan de Oude Polderweg in Wemeldinge!