Seizoen 2018:

De 2018 kalender is weer bekend.

Ook in 2018 houdt MC de Sproeier weer 5 clubwedstrijden, een OZK en een 2 en 3 uurs cross

De club crossen zullen verreden worden op:  maandag 2 april (2e paasdag), zaterdag 21 April, zaterdag 12 Mei, maandag 21 Mei (2e pinksterdag) en zaterdag 16 Juni.

De wedstrijd voor het OZK op zaterdag 1 September en de 2 en 3 uurs cross staat gepland voor zaterdag 3 November.

Eveneens zullen er voor seizoen 2018 een aantal veranderingen doorgevoerd worden:

  • Geen zijspannen en quads meer toegelaten tijdens trainingen / wedstrijden. De aantallen rijders die met een quad of zijspan rijden zijn zo beperkt dat we hier geen ruimte meer voor kunnen bieden op ons circuit
  • Vanaf dit seizoen zullen we tijdens de trainingsuren iedere 1e 15 minuten van het uur openstellen voor training voor de 50 / 65 en 85 cc..  De snellere 65 of 85 cc rijders kunnen ook er voor kiezen om bij de grotere rijders mee te rijden. (Dit ter beoordeling van en in overleg met de toezichthouder op dat moment)
  • Tarieven voor losse trainingen moeten we helaas naar € 12,– bijstellen.  Wedstrijd bijdrage blijft gelijk in 2018 (€ 15,–)
  • Bij voldoende animo op de wedstrijden wordt er ook weer een hobbyklasse verreden. Deze voor de echte hobbyrijders vanaf 125 cc zodat deze ook kennis kunnen maken met het wedstrijdgebeuren zonder tussen de ervaren wedstrijd rijders te moeten rijden.
  • Vlaggers dienen vanaf dit seizoen gecertificeerd en minimaal 16 jaar oud te zijn.  Bij het aanvragen van je licentie heb je een aantal vragen moeten beantwoorden.  Als je deze goed hebt beantwoord, ben je gecertificeerd. Voor rijders van 15 jaar of jonger wordt nog naar een oplossing gezocht.  Het kan zo maar zijn dat er dan gevraagd wordt dat de ouder / begeleider gaat vlaggen.
  • Trainingsjaarkaarten kunnen weer worden aangevraagd via de site (http://www.mcdesproeier.nl/licentie-lidmaatschap/).  De jaarkaart wordt opgestuurd als de betaling binnen is.  Hiermee kan je het gehele seizoen gratis komen trainen tijdens de openingsuren
  • We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met het prepareren van het circuit, assisteren op de wedstrijden etc.. Heb je hiervoor interesse, spreek dan 1 van de bestuursleden aan op trainingen of stuur een mail. We nemen dan zsm contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Of het circuit open kan / is, wordt via Facebook bekend gemaakt. (www.facebook.com/mcdesproeierwemeldinge) . Dit kunnen we niet altijd 2 dagen van te voren bekend maken, dus kijk altijd voor je vertrekt .

Tot op het circuit aan de Oude Polderweg in Wemeldinge!