2e helft Seizoen 2019

Seizoen 2019 is halverwege en voor MC de Sproeier staan er nog paar zaken op de agenda:

  • Zaterdag 14 September 2e wedstrijd om het Open Zeeuws Kampioenschap. Deelname mogelijk voor iedereen met een geldige KNMV (Basissport) licentie
  • Zondag 22 September besloten trainingsmiddag van Mike Kras en Tallon Verhelst. Opgeven mogelijk via Facebook -> Olav Heijt
  • Zaterdag 9 November 2 en 3 uurs cross (bij voldoende deelname en goede weersgesteldheid)

OPROEP:

Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het open doen van de baan (voornamelijk voor de woensdagen), onderhoud plegen aan het circuit, assisteren op de wedstrijden enzovoort.

Het komt nu vaak op hetzelfde kleine clubje mensen neer die zich in allerlei bochten wringen om de crossers te kunnen laten rijden.

Mocht je je in willen zetten binnen een gezellige club mensen laat het dan weten via een mailtje naar mcdesproeier@gmail.com of stuur een PB via de facebook pagina.. Dan zullen wij je altijd antwoorden om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maand September:

Eveneens zou het voor kunnen komen dat we in de maand September enkele keren gesloten zijn voor training.  Dit aangezien we rekening houden met de overbuurman van het terrein welke daar een fruitboomgaard heeft.. Het stof verminderd de waarde van zijn fruit. Mocht het nodig zijn het terrein gesloten te houden melden we dit op de gebruikelijke manier via Facebook.

Trainingsjaarkaarten:

Mocht er nog iemand zijn die nog een trainingsjaarkaart aan wil schaffen, dan kan dit voor de helft van het tarief. Met een trainingsjaarkaart train je gratis gedurende de openingstijden van MC de Sproeier.